CHEMICAL BROTHERS Сорос, Ротшилд, Гейтс, Клинтън и целият световен сатаниат са

...
CHEMICAL BROTHERS Сорос, Ротшилд, Гейтс, Клинтън и целият световен сатаниат са
Коментари Харесай

Кемтрейлс изчезват от небето, наркомани прахосмучат белите линии

CHEMICAL BROTHERS
Сорос, Ротшилд, Гейтс, Клинтън и целият международен сатаниат са гневни и си бият главите в пода от гняв. 
Животът им е пъкъл, тъй като проектите им за международно владичество рухват като къща от карти. Въпреки че украинските лаборатории бълват тонове химикали всекидневно, пръскането на популацията с дебели бели линии в небето не дава никакви резултати. 
В България да вземем за пример милиони хора са напълно незасегнати от мероприятията на международния сатаниат. 
" Погледнете ги! - крещял вън от себе си Сорос, наблюдавайки българския интернет. - Ужким елементарни хора, а въобще не можеш да ги излъжеш. Тези балкански субекти не се поддават на облъчването, чипирането, пръскането и контрола върху съзнанието. Българите са извънредно будни духом, не желаят отровните ми ваксини, не си дават децата и потурите на норвежците, бранят фанатично националното достолепие и шкембе чорбата си! Просто изумително. Колко още кемтрейлс в небето им да изпръскам, за да подчиня тези вироглави добитъци, които ни се водят, ни се карат! "
Сорос даже самичък бил инфектиран от националния сексапил на българите и до момента в който си мечтаел да трансформира гордия ни народ в стадо, неволно запял " Изкарай, Гано, говедата " - бисер от съкровищницата на неповторимия ни фолклор. 
Бил Гейтс също си чупел китките и ридаел безпомощно, като виждал какъв брой напразни са напъните на цялата им стананинска тайфа. 
Всички се питали: за какво? Каква е повода хората да не се поддават към този момент на стратегиите за надзор на съзнанието? Защо хората по света и най-много българите не подлежат на дресировка?
***
Причината в действителност е прозаична. Сред младежта и малцинствата станало изключително известно да се смъркат белите линии от небето. 
Бизнесът е незаконен, но е разработен доста добре. След всеки аероплан, който пръска субстанциите си, следвал различен, от който тарикати събирали с прахосмукачки дейните съставки, пълнели кислородни бутилки и след това дилъри ги продавали леко разредени в оборотните нощни заведения. Млади и остарели купонджии бързо развили голям толеранс към новия опиат. В дозите, които поемали, освен че не ставали безропотно стадо, ами се получавал противоположен резултат - шмъркачите на кемтрейлс ставали още по-неконтролируеми. 
И по този начин за популацията не оставало нищо, болшинството си оставало ненапръскано, а малцинството си правело подбив с тия работи. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР